Thrash Bombz - Prisoner Of Disaster

THRASH BOMBZ - Prisoner of Disaster (teaser)

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΩΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΟΣΤΕΟΠΩΡΩΣΗ

Οι Thrash Bombz σχήμα από την Ιταλία βγήκαν μέσα από τις στάχτες των death/thash/black wtf, Necrosis το 2007. Τώρα με όχημα την Iron Shield Records κυκλοφορούν, στα τέλη του μηνός το τρίτο τους full length που φέρει τον τίτλο ‘’Prisoner Of Disaster’’. Είχαν προηγηθεί τα ‘’Mission Of Blood’’ ep του 2013 με την  Tridroid Records. Και με την  Iron Shield Records τα "Mission of Blood’’ ντεμπούτο full length το 2014. Όπως και το  ep ‘’Dawn’’ την ίδια χρονιά. Και το 2017 το δεύτερο full length ‘’Master Of The Dead’’.

Αλυσοδεμένοι κέρβεροι σε ένα μπλε κελί, ωραία σύλληψη, ένα λεπτό ορχηστρικού intro ‘’The Order’’ και πάμε. Και όλα τα ροφήματα, χυμοί θετικής ενέργειας, πολυβιταμίνες και λοιπά σκευάσματα, αντί για ενέργεια το πολύ - πολύ να σε στείλουν να ενεργηθείς. Και κλάνουν μαλλί μπροστά στην ενέργεια που βγαίνει από τα ηχεία και πηγάζει από την μουσική των παιδιών αυτών από την Ιταλία.  ‘’Prisoner of Disaster’’, με απίστευτη σολάρα, ‘’Mafia Demonz’’ για  thrashοκατάστασεις τρελές, ‘’Apocalypse... Prepare Yourself to Die’’ σε πιο death/thrash διαθέσεις και τις κιθάρες να riffοραγούν ασύστολα. ‘’T.T.N.S.’’, τα νέα αρχικά, μακάρι να ήξερα τι σημαίνουν που βγάζουν την οργή του αγνού thrash. ‘’Live To Kill’’ για διευρυμένες thrash καταστροφές εξίμηση λεπτών, και κραυγές Kill Kill Kill. Χαριτωμένα πλάσματα αυτά των Thrash Bombz. Κλείνουμε ορχηστρικά με το The Headquarter, με ήσυχη αρχή και μια κιθάρα να ηχοραγεί ένα περίτεχνο και πότε πότε ένα αγριεμένο solo.

Ούτε μισή ώρα καλά - καλά δεν διαρκεί το Prisoner Of Disaster των Thrash Bombz αλλά σου κάνει ένα μαλλί? Από το κοπάνημα που θα ρίξεις ακούγοντας το.

 

 

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.