Iron Fire - Beyond the Void

IRON FIRE - Beyond the Void (Lyric Video) // Official Single 2019 // Crime Records

ΚΑΜΠΑΝΕΣ METALΙΚΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Οι Iron Fire, από την Δανία, που πάντα έχει κάτι καλό να δώσει στον χώρο του metal και μέσω της Crime Records κυκλοφορούν το ‘’Beyond The Void’’ full length τους. Τρία χρόνια μετά το προηγούμενο  τους ‘’Among The Dead’’. Είναι πια ο ένατος δίσκος που μας δίνουν, μέσα στα είκοσι πέντε περίπου χρόνια που υπηρετούν το heavy/power metal. Και το υπηρετούν πιστά και πάντα με τιμιότατους ως και πολύ καλούς δίσκους. Οι Iron Fire είναι ένα δυναμικό τρίο, Martin Steene, φωνή και μπάσο, Kirk Backarach, κιθάρα και Gunnar Olsen, τύμπανα.

Έτσι και εδώ στο ‘’Beyond The Void’’ με το ωραίο εξώφυλλο τους, τα ένδεκα, συν ένα intro, κομμάτια δυναμίτες. Αλλά και με την κλασική σαράντα πεντάλεπτη διάρκεια. Έτσι συνολικά ολάκερο το δημιούργημα τους είναι καμωμένο για τους παραδοσιακούς metal οπαδούς – ακροατές. Το intro με την ατσαλένια καμπάνα να κτυπά δυναμικά. Οι δυναμίτες ‘’Beyond the Void’’, ‘’Cold Chains of the North’’, τρομερό κιθαριστικό άνοιγμα. Το  ‘’Wrong Turn’’, το πιο μελωδικό ‘’Bones and Gasoline’’, το hard rockάδικο ‘’Judgement Day’’, το εκρηκτικό ‘’To Hell and Back’’ και το riffάριστό ‘’One More Bullet’’ είναι αυτά που ξεχωρίζουν σε αυτό το γεμάτο ατσάλι και ευαισθησία σύνολο.

Ωραίο, ευχάριστο, διασκεδαστικό και πάνω από όλα METAL το ‘’Beyond The Void’’ των Δανών Iron Fire, που δεν πρωτοτυπούν σε τίποτα, αλλά βάζουν άλλο μια κοτρόνα στο οικοδόμημα του παραδοσιακού metal.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.