ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SARISSA ΜΕ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ

Οι Sarissa επιστρέφουν! Η θρυλική μπάντα από την Θεσσαλονίκη ανέβασε στην σελίδα της στο Facebook μία ανακοίνωση του μπασίστα και ηγέτη της Δημήτρη Σελαλμαζίδη με την οποία μας ενημερώνει όχι μόνο για το ότι έχουν ήδη έτοιμο νέο υλικό για πρώτη φορά μετά το Nemesis του 2016 αλλά και για μια πολύ δυνατή προσθήκη στην μπάντα, καθώς τα φωνητικά αναλαμβάνει ο Τάσος Κροκόδειλος (Spitfire/Hesperian Opus). Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Σελαλμαζίδη:

Αγαπητοί φίλοι των Sarissa.

Σας μιλάει ο Δημήτρης και είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ μαζί σας κάποια εξαιρετικά νέα!

Οι Sarissa έχουν ένα νέο μέλος στη σύνθεσή τους και με υπερηφάνεια σας παρουσιάζω τον Τάσο Κροκόδειλο (Spitfire/Hesperian Opus) ως τον νέο front man του συγκροτήματος. Δουλεύουμε πάνω στο νέο υλικό και έχουμε ήδη ολοκληρώσει επτά (7) ολοκαίνουργια κομμάτια.

Καθώς η παραγωγή του νέου δίσκου προχωράει θα σας παραδίδουμε τις ερχόμενες εβδομάδες ορισμένα τραγούδια τα οποία ηχογραφήσαμε (διασκευές και επανεκτελέσεις) καθώς δουλεύαμε επάνω στον ήχο του νέου δίσκου. Ξεκινώντας από σήμερα ονομάζουμε αυτα τα sessions ως "Preparing for battle" για αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Εκ μέρους των Sarissa,

Δημήτρης Σελαλμαζίδης

Πιο κάτω μπορείτε να ακούσετε και ένα πρώτο δείγμα από αυτά που μας ετοιμάζουν οι Sarissa!

 

Copyright 2024. All Right Reserved.