Ο "LAST MAN STANDING"..

Glenn Hughes - Whiter Shade Of Pale

Ο εικονιζόμενος rocker Glen Hughes λέει οτι οι Deep Purple σύντομα θα σταματήσουν να περιοδεύουν, με λίγα λόγια τέλος εποχής, κάνοντας τον έτσι τον μόνο άνθρωπο που μπορεί να εκτελέσει τα κομμάτια τους με αυθεντικότητα.

Μιλόντας στο podcast “White Line Fever” o Hughes συζήτησε για την τρέχουσα περιοδεία του, στην οποία συνμπεριλαμβάνονται κομμάτια απο την δισκογραφία των Deep Purple, και πρόκειται να περιληφθούν στο Steelhouse Festival, που θα διεξαχθεί στην Ουαλία στις 29 Ιουλίου.

“Το λέω αυτό με κάθε σεβασμό, οι Deep Purple βρίσκονται σε περιοδεία που ονομάζεται “The Final Goodbye(Πραγματικά “The Long Goodbye”) λέει ο Hughes. Φαίνεται οτι είναι η τελευταία περιδεία της ιστορίας τους. Αυτό μου είπαν μέσα απο το γραφείο.”

“Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι οτι παίζω αυτά τα κομμάτια εις έμδειξη σεβασμού προς τους Deep Purple. Μπορεί να είμαι ο τελευταίος που θέλει να το κάνει αυτό, και είναι κάτι που θα “αγκαλιάσω” για να το επαναφέρω στους fans της μπάντας.
Απλώς σκέφτηκα οτι ήρθε η στιγμή να παίξω τα κομμάτια που έγραψα ενώ ήμουν στην μπάντα. Τρία albums και δύο live albums και να παίξω μερικά κομμάτια απο την εποχή που τραγουδούσε ο David Coverdale, απο τα Mk II και Mk III πίσω στην δεκαετία του '70.

Ο Hughes αποκάλυψε το κίνητρο του, το οποίο δεν είναι άλλο απο το να αποδώσει τιμές στα μέλη της μπάντας που έφυγαν απο κοντά μας, βλέπε John Lord, Tommy Bolin. Εξιστόρησε την προσπάθεια του να επανενωθεί με τους Lord, Coverdale και Blackmore πριν περίπου μία οχταετία, όταν ο Lord ήταν ακόμα υγιείς. Σε τηλεφώνημα που έγινε, προς προσέγγιση του Coverdale η απάντηση δεν ελήφθη ποτέ. Οπότε και εγκαταλήφθηκε κάθε προσπάθεια επανασύνδεσης.

“Μετά τον θάνατο του John έδωσα έδωσα ένα live προς τιμήν του στο Albert Hall. O Hughes μπήκε στο Hall Of Fame των καλλλιτεχνών της Rock n' Roll to 2016, μαζί με τους συναδέλφους του Blackmore, Coverdale, Lord, Rod Evans, Ian Gillan, Roger Glover και Ian Paice.

Copyright 2024. All Right Reserved.