ΤΝΤ: TEASER ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥΣ

Οι Νορβηγοϊσπανοί (πλέον) TNT έδωσαν στην δημοσιότητα ένα μικρό teaser μέσα από τον επερχόμενο δίσκο τους με τίτλο XIII ο οποίος αναμένεται στις 8 Ιουνίου μέσω της Frontiers Music Srl. Το διάρκειας 20 δευτερολέπτων clip μας δίνει μια πρώτη γεύση από το κομμάτι Get Ready For Some Hard Rock το οποίο θα υπάρχει στον δίσκο ενώ αργότερα μέσα στην εβδομάδα θα είναι και διαθέσιμο ολόκληρο.

Ο νέος τραγουδιστής της μπάντας, ο ισπανικής καταγωγής Baol Bardot Bulsara έκανε το ντεμπούτο του επί σκηνής με τους TNT τον περασμένο Νοέμβριο στο Όσλο της Νορβηγίας, εκεί που η μπάντα εμφανίστηκε σαν support στην συναυλία των Scorpions.

Οι ΤΝΤ καλωσόρισαν τον Bulsara λέγοντας ότι “αυτό θα είναι ένα νέο κεφάλαιο για τους TNT καθώς καλωσορίζουμε τον Baol Bardot Bulsara σαν νέο μας τραγουδιστή. Ανυπομονούμε για μια νέα χρονιά γεμάτη συναυλίες και σύντομα και με έναν νέο δίσκο!”.

O Bulsara από την μεριά του δήλωσε μέσω ενός video μηνύματος: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που είμαι εδώ, που είμαι τώρα μέλος της οικογένειας των ΤΝΤ. Για μένα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα καθώς είμαι οπαδός των ΤΝΤ από την εφηβεία μου. Μπορώ να πω ότι μεγάλωσα ακούγοντας την μουσική τους. Οπότε για μένα είναι σαν να εκπληρώνεται ένα περίεργο κάρμα. Απλά θέλω να σας πω ότι είμαι εδώ για να συνεχίσω την κληρονομιά της μπάντας και ελπίζω να σας δω σύντομα όλους στις περιοδείες».

Το tracklisting του XIII:

01. We're Gonna Make It

02. Not Feeling Anything

03. Fair Warning

04. It's Electric

05. Where You Belong

06. Can't Breathe Anymore

07. Get Ready For Some Hard Rock

08. People, Come Together

09. Tears In My Eyes

10. 17th Of May

11. Catch A Wave

12. Sunshine

 Η πρόσληψη του Bulsara ήρθε λίγο μόλις καιρό μετά την νέα αποχώρηση του επί πολλά χρόνια τραγουδιστή Tony Harnell, ο οποίος είχε επιστρέψει τον Μάιο του 2016, μόλις ενάμιση χρόνο μετά την προηγούμενή του αποχώρηση και ενώ η μπάντα ήδη δούλευε πάνω στο υλικό του XIII.

 

tntxiiicd.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.