art of simplicity – Τη διανομή του τελευταίου δίσκου αναλαμβάνει η Ikaros Records

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του When Fables Have A Bitter Taste και αφού πέρασαν μια οδεύσσεια για να φέρουν τα cd στην Ελλάδα οι Έλληνες progsters ανακοινώνουν την διανομή του στην Ελλάδα από την Ikaros Records. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου τους "Οι art of simplicity με χαρά ανακοινώνουν ότι πλέον η τελευταία κυκλοφορία τους “When Fables have a Bitter Taste” θα διανέμεται στην Ελλάδα από την Ikaros Records. To CD είναι ήδη διαθέσιμο στο online store της εταιρίας, vinylmonster.gr και μέσα στις επόμενες μέρες θα αρχίσει να διανέμεται και στα υπόλοιπα καταστήματα, ενώ σειρά θα πάρει και το παλιότερο υλικό του συγκροτήματος καθώς και το merchandise.

Το “When Fables have a Bitter Taste” κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο και εισέπραξε μόνο θετικές κρητικές από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ αποτελεί την επιστροφή του συγκροτήματος μετά από μία περίοδο σιωπής. Παρουσιάζει ένα μελαγχολικό concept βασισμένο σε παιδικά τραύματα και άπιαστες προσδοκίες, ενώ το συγκρότημα ενσωματώνει περισσότερα gothic και post rock/metal στοιχεία στον ήχο του.

Η Ikaros Records ξεκίνησε 2006. Η εταιρεία στα πρώτα της στάδια είχε αξεσουάρ δίσκων βινυλίου και ένα online shop με μεταχειρισμένους δίσκους μουσικής. Το 2014 ξεκίνησε τις παραγωγές δίσκων βινυλίου με την πρώτη επίσημη δουλεία της Last Wave των Dirty Fuse, στη συνέχεια ήρθαν οι we.own.the.sky με το Earths Collide σε συνεργασία με την Labyrinth of Thoughts και μέχρι τα μέσα του 2017 μετράει παράγωγες για τους The Telestons, Ziggy Was, Beyond Perception, The Jumpin’ Bones και πολλά άλλα που θα ακολουθήσουν."

Εμείς να ευχηθούμε καλοτάξιδο μιας και πρόκειται για μια εξαιρετική κυκλοφορία που αξίζει να υπάρχει σε κάθε δισκοθήκη. 
 

Copyright 2024. All Right Reserved.