ATTACKER: ΝΕΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία ενός νέου single, οι Αμερικανοί heavy metallers Attacker επιστρέφουν στην επικαιρότητα με την ανακοίνωση ενός νέου μέλους αλλά και μιας νέας δισκογραφικής για τον επερχόμενο δίσκο τους.

Πιο συγκεκριμένα, αν και η μπάντα είχε αποφασίσει να προχωρήσει με νέο τραγουδιστή τον Ski (ex-Deadly Blessing) ο οποίος αντικατέστησε τον αποχωρήσαντα Bobby “Leatherlungs” Lucas, εντούτοις λόγω υποχρεώσεων ο Ski ενημέρωσε την μπάντα ότι δεν θα μπορούσε να προχωρήσει στην συνεργασία αυτή, με αποτέλεσμα τελικά ο Bobby Lucas κατόπιν κουβέντας με τον ντράμερ Mike Sabatini να επιστρέψει στους Attacker σαν μόνιμο μέλος.

14524949_1126209020790258_843449943134711904_o.jpg

Επιπλέον, η μπάντα ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Cruz Del Sur Music, μέσω της οποίας θα κυκλοφορήσει τον νέο της δίσκο ο οποίος αναμένεται μέσα στο 2022. Οι Attacker σχεδιάζουν να ολοκληρώσουν το γράψιμο του δίσκου μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και κατόπιν να μπουν στο Bandmother Recording Studio στο New Jersey όπου θα ηχογραφήσουν τον δίσκο με τον Mike Sabatini να αναλαμβάνει καθήκοντα μηχανικού ήχου. Ο ίδιος είπε σχετικά με την δημιουργία του δίσκου: «Το νέο υλικό θα έχει μεγαλύτερη ποικιλία. Ο Brian Smith (μπάσο) και ο  Jon Hasselbrink (κιθάρα) συνεισέφεραν στην μουσική για πρώτη φορά. Ο Mike Benetatos (κιθάρα) είχε γράψει το μεγαλύτερο μέρος από τους προηγούμενους μας δίσκους οπότε οι νέες ιδέες θα δώσουν μια νέα πτυχή στον ήχο μας. Ο Mike γράφει σε λίγο πιο τεχνικό ύφος ενώ το υλικό του Brian και του Jon προσθέτει έναν πιο old school τόνο. Νομίζω ότι οι φίλοι της μπάντας θα μείνουν ευχαριστημένοι».

Η τελευταία δουλειά των Attacker ήταν το Armor Of The Gods EP που κυκλοφόρησε το 2018.

Copyright 2024. All Right Reserved.