ILLUSORY: ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΣΚΟΥ

Οι Έλληνες power/prog metallers Illusory ανακοίνωσαν σήμερα τις λεπτομέρειες της νέας, τρίτης τους κυκλοφορίας. Ο δίσκος λοιπόν θα τιτλοφορείται Crimson Wreath και θα κυκλοφορήσει μέσα στον ερχόμενο Μάιο μέσω της Rockshots Records. Ο διάδοχος του Polysyllabic του 2016 ηχογραφήθηκε στα iCave και στα Matrix Studios σε παραγωγή του Γιάννη Πετρογιάννη ο οποίος ανέλαβε την μίξη και το mastering, σε συνεργασία με τον τραγουδιστή της μπάντας Δημήτρη Θεοδώρου ο οποίος εκτέλεσε χρέη μηχανικού ήχου, ενώ το εξώφυλλο και το design/layout είναι έργο του Παναγιώτη «”Hammer” Σφυρή.

Η μπάντα είπε σχετικά με την νέα της κυκλοφορία: «Η μπάντα είναι ενθουσιασμένη! Όταν κοιτάμε πίσω, από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, από την στιγμή που πατήσαμε το “record” στο πρώτο drum track του δίσκου μέχρι τις τελευταίες προσθήκες και την ολοκλήρωση του, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε όλα όσα κάναμε στη διάρκεια αυτών των ηχογραφήσεων και τις ατελείωτες ώρες που χρειάστηκαν για να τακτοποιήσουμε κάθε μικρή λεπτομέρεια του δίσκου. Το Crimson Wreath έγινε μέλος της δισκογραφίας μας και το πιο πρόσφατο πνευματικό μας παιδί και είμαστε απολύτως περήφανοι για αυτό!»

Σύμφωνα με την μπάντα τον Crimson Wreath αποτελεί μια φυσική εξέλιξη του ήχου τους όπως τον μάθαμε στα The Ivory Tower και Polysyllabic και μέσα στα δεκατέσσερα κομμάτια και εβδομήντα έξι λεπτά του δίσκου ο ακροατής θα βιώσει μια ποικιλία συναισθημάτων και διαθέσεων, καθώς στον δίσκο συνυπάρχουν η μελωδία με τα βαριά riffs και ο progressive ήχος με τα thrash στοιχεία, όλα αυτά πάνω σε στίχους που πραγματεύονται κυρίως αντιπολεμικά θέματα αλλά και μια θεματική ενότητα πάνω στην ανθρώπινη απώλεια.  Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στο metalzone.gr και στις σελίδες των Illusory σε Facebook και Instagram αλλά και την επίσημη ιστοσελίδα τους.

Crimson-Wreath_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.