ΚΡΑΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ( GLENN TIPTON) ΓΕΡΑ

Ο Glenn Tipton, ο οποίος ταλαιπωρείται με τα θέματα με την υγεία του, ξεπέρασε πολλές και πολλών προσδοκίες, και εμφανίστηκε με την μπάντα του, τους Judas Priest, που ποτέ δεν εγκατέλειψε, το Σαββατόβραδο της 28ης Απριλίου, στο The Bomb Factory στο Dallas του Texas, για να παίξει την κιθάρα του για τρία κομμάτια στο encore της εμφάνισης εκεί της μπάντας για την περιοδεία, για την προώθηση  του τελευταίου τους δίσκου ‘’Firepower’’. ‘’Metal Gods’’, ‘’Breaking The Law’’ & ‘’Living After Midnight’’ ήταν το encore set list, κομμάτια που παίζει με κλειστά μάτια, και χωρίς χέρια ο Glenn Tipton μιας και πρέπει να τα έχει παίξει σε πολλές βραδιές μερικές χιλιάδες φορές στην ζωή του και στην  συνύπαρξή του στους METAL GODS.

Ο Glenn Tipton διαγνώστηκε που να πάρει ο Διάολος με τις κωλοαρώστιες,  με Parkinson τον περασμένο Φεβρουάριο, και έτσι  συμμετέχει στην περιοδεία των Judas Priest, σε ορισμένα events μόνο για τα encore  και έχει αποφασίσει να μην παρατήσει το γκρουπ.

Στην ερώτηση αν θέλει να παίξει και σε άλλες συναυλίες με τους Judas Priest ο Glenn Tipton είπε ‘’Ναι, νομίζω πως ναι. Όσο είμαι ικανός και μου επιτρέπεται να βρίσκομαι στην σκηνή και να παίζω τα μέρη μου στην κιθάρα και να το κάνω καλά, αυτό το λατρεύω’’

Πρώτα από όλα να είναι καλά ο Glenn Tipton στην υγεία του, και μετά μακάρι να τον βλέπουμε και παραπάνω ώρα στην σκηνή με τους Judas Priest.

ΚΡΑΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ( GLENN TIPTON) ΓΕΡΑ

Copyright 2024. All Right Reserved.