ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟΥΣ ACCEPT Ο PETER BALTES

ACCEPT - Symphony No. 40 (OFFICIAL LIVE VIDEO)

Εγκαταλείπει τους Accept ο μπασίστας τους Peter Baltes που υπήρξε ιδρυτικό τους μέλος από την αρχικό σχηματισμό του συγκροτήματος. Με μια λιτή ανακοίνωση στη σελίδα του έγραψε «Προς όλους τους  Accept fans, με αυτό το μήνυμα ανακοινώνω την αποχώρησή μου από τη θέση του μπασίστα στους ACCEPT.  Ήμουν με το συγκρότημα από την αρχή. Πολλοί από εσάς ήσασταν εκεί μαζί μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα τα υπέροχα χρόνια που μοιραστήκαμε. Keep it Metal. Peter»

PETER BATTLES.jpg

Σε ανακοίνωσή του ο ιθύνοντας νους του συγκροτήματος Wolf Hoffman γράφει «Περάσαμε δεκαετίες μαζί σε καλές και κακές στιγμές, πάνω και κάτων και θυμάμαι μοναδικές στιγμές πάνω στη σκηνή. Υπήρχε μια τυφλή αλληλοκατανόηση ανάμεσά μας τόσο σε προσωπικό όσο και σε μουσικό επίπεδο πράγμα το οποίο είναι σπάνιο σε αυτή τη δουλειά.

Κοιτώντας πίσω, θα θυμάμαι πάντα με αγάπη τα ανέμελα πρώτα χρόνια του συγκροτήματος. Τις αμέτρητες ώρες που περνούσαμε γράφοντας τραγούδια, κάνοντας πλάκα ή περιδιαβαίνοντας τις πόλεις μαζί κάνοντας περιοδεία, απλά και μόνο περνόντας καλά.! Ειδικά αυτά τα τελευταία 10 χρόνια μετά την αναβίωση των ACCEPT που ήταν τόσο διασκεδαστικό και τόσο πετυχημένο που νόμιζα ότι θα κρατήσει για πάντα και θα σαλπάραμε στο ηλιοβασίλεμα πιθανότατα μέχρι ένας από εμάς να έπεφτε νεκρός επι σκηνής. Αλλά μάλλον είχα άδικο και δεν ήταν γραφτό.

Το να βλέπω τον Peter να εγκαταλείπει τους ACCEPT σε στεναχωρεί αφάνταστα αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να κάνω από το να του ευχηθώ το καλύτερο – ελπίζωντας ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση για αυτόν και θα βρει αυτό που ψάχνει… Το σίγουρο είναι ότι θα μου λήψει ο μουσικός μου αδερφός! Ένα πράγμα είναι σίγουρο ωστόσο ότι οι ACCEPT θα συνεχίσουν εμπρός ολοταχώς!!Wolf»

Ο Peter Baltes ήταν μέλος των Accept, έχοντας παίξει μπάσο σε 14 άλμπουμ που έχουν πουλήσει περισσότερα από 17 εκατομμύρια δίσκος σε όλο τον κόσμο. Εντάχθηκε στο συγκρότημα το 1978 μετά την αποχώρηση του Dieter Rubach και έκανε και μικρές συνεισφορές ως lead τραγουδιστής σε κάποια πρώτα άλμπουμ  Accept και στο Predator του 1996.

Copyright 2024. All Right Reserved.