SAD BUT TRUE ΣΕ 360 ΜΟΙΡΕΣ

Metallica: Sad But True (360° Video) (May 7, 2018 - Stockholm, Sweden)

Οι METALLICA ανέβασαν ένα βίντεο 360 μοιρών για το τραγούδι "Sad But True" από την εμφάνισή τους στις 7 Μάη στη Σουηδία, στη Στοκχόλμη  στο Ericsson Globe. Πρόσφατα οι METALLICA μπήκαν στο Pollstar's Global Concert Pulse chart με κέρδη περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια από την Ευρωπαική τους περιοδεία. Οι τεράστια μπάντα από το San Francisco έκοψε περίπου 20.451 εισιτήρια σε κάθε εμφάνισή της με μέση τιμή εισιτήρίου στα 104 δολάρια.

Αυτό τον καιρό έχουν επιστρέψει σπίτι για ένα τρίμηνο διάλειμμα πριν επανακάμψουν στις 2 Σεπτέμβρη στο Madison, Wisconsin.

Η Ευρωπαϊκή περιοδεία των METALLICA ήταν η πρώτη drone swarm για ένα μεγάλο όνομα με 120 αυτόνομα micro drones οθόνες που ξεκινούν από το main-stage prop lifts στο τραγούδι "Moth Into Flames" και μετασχηματίζονται σε διάφορουν σχηματισμούς πάνω από τα κεφάλια της μπάντας.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι οι Metallica ανακοίνωσαν την δημιουργία του All Within My Hands, το οποίο ιδρύθηκε με σκοπό να βοηθήσει και να εμπλουτίσει τη ζωή των μελών των κοινοτήτων που για τόσα χρόνια τους υποστήριζε, καθώς και να ενθαρρύνει τη συμμετοχή φίλων και οπαδών και να διευκολύνει τον εθελοντισμό της οικογένειας των Metallica. Με αυτό το σκεπτικό το συγκρότημα ανακοίνωσε την πρώτη μέρα του AllWithin My Hands την Τετάρτη 23 Μαίου, καλώντας τους οπαδούς σε όλες τις ΗΠΑ να προσφερθούν για μία μέρα στις κοινοτικές τράπεζες τροφίμων που υποστήριξε η μπάντα κατά την διάρκεια της περιοδείας της, στη Βόρεια Αμερική το περασμένο καλοκαίρι.

Σε συνεργασία με την Feeding America Metallica έκαναν συνεισφορές στους τοπικούς εταίρους τους σε κάθε πόλη στις οποίες περιόδευσε το συγκρότημα. Με στόχο να συνεχίσει να υποστηρίζει την καταπολέμηση της πείνας, οι Metallica ζήτησαν από τους οπαδούς να διαθέσουν λίγες ώρες για να βοηθήσουν την προσπάθεια στις 23 Μαίου.

Copyright 2024. All Right Reserved.