Jaded Heart

New album for Jaded Heart

Jaded Heart is back with another melodic metal album - and the first one ever in the band's history without keyboards.  "Stand Your Ground" is the  14th album of the band and will be released on November 27, 2020, via Massacre Records. By pressing the pre-order link you can have a taste of the upcoming release. 


1. Inception

2. Stand Your Ground

3. One Last Time

4. Reap What You Sow

5. Break Free

6. Hero To Zero

7. Kill Your Masters


Οι Jaded Heart είναι μια πολύ γνωστή Γερμανική μπάντα στο χώρο του hard rock/AOR/melodic metal. Πλέον όχι καθαρά Γερμανική υπόθεση μιας και από το 2005-6 στην σύνθεση προστέθηκαν δυο Σουηδοί (Johan Fahlberg-φωνή  και Peter Östros-κιθάρα). Με νέο drummer από το 2014 φτάνουν αισίως τα δεκατρία άλμπουμς, με το τελευταίο  "Devil’s Gift" να κυκλοφορεί μέσω της Massacre Records (όπως και το προηγούμενο) στις 30 Μαρτίου σε ‘’ειδική τιμή’’ για το απλό cd αλλά και σε digipak έκδοση με δυο επιπλέον τραγούδια.

Copyright 2024. All Right Reserved.